ÚJ! 2018.03.03. – „Vagyok ami vagyok” (Gönczi Zsolt) - Letöltés
Kitaláljátok, hogy ki mondta kinek és mikor ezeket a szavakat…? (Puskázni tilos!) Nem, nem – nagy valószínűséggel tévedtek. De úgy is kiderül, ha meghallgatjátok ezt a tanítást, amelyben arról lesz szó, hogy nem ártana, ha a hívők tudnák, milyen ajándékok birtokában vannak. És ha még használni is kezdené(n)k… az lenne csak Kánaán.
 
ÚJ! 2018.03.03. – Érintés (Gönczi Zsolt) - Letöltés
A mai technológiai eszközökkel terhelt világban az érintés fogalma sajnos az érintőképernyős eszközöknél csúcsosodik ki. Pedig nekünk is szükségünk lenne erre… Bizony, Jézus nem csak hatalmas ajándékokkal, hanem érintéssel is szolgált az Őt keresők felé – és az ezekben a pici mozdulatokban semmiben sem kisebb erő szabadult fel, mint a gyógyítások látványos megnyilvánulásaiban. Változtassátok át a szíveteket Ti is érintős üzemmódba, és hagyjátok, hogy a Mester elindítsa Bennetek a megfelelő programokat!
 
ÚJ! 2018.02.24. – Gyógyulás és szabadulás van Krisztusban 2. (Csóka Ferenc) - Letöltés
Feri folytatta a két héttel ezelőtti üzenetét. Ezúttal elsősorban Jézus szabadító szolgálatáról beszélt, a korábbi üzenet szellemében frissen, dinamikusan. És hogy a tőle származó klasszikust idézzük (akik hallgatták, értik): „Mindjárt hoppá!”
 
ÚJ! 2018.02.24. – Jézus ruhájának szegélye (Gönczi Zsolt) - Letöltés
Az a helyzet, hogy szeretett hazánk gondolkodásának alapsémái között van, hogy szeretünk negatívak lenni. ’Sírva vigad a magyar’ – tartja a mondás. Nos, Jézusból, sőt, a ruhája szegélyéből is akár az átlagosnál mélyebben lévő emberek is tudtak gyógyulást, szabadulást és helyreállást venni, ha elvetették maguktól ezt a negatív gondolkodást és képesek voltak a Mesterhez hittel közeledni. Jézusnak ma is van minden bajunkra egy bojtja!
 
ÚJ! 2018.02.17. – A pogányok pünkösdje a Szellem korszaka (Kispál Zsolt) - Letöltés
Mindenki ismeri az Apostolok Cselekedeteinek azt a történetét, amelyben Jézus mennybemenetelét követően az első 120 tanítványt betöltötte a Szent Szellem. Kevésbé ismert viszont az, hogy ez a Pünkösd elsősorban a zsidóság pünkösdje volt. A pogányok pünkösdje később kezdődik majd el, de a mai napig tart. Bárki részese lehet Isten eme csodálatos ajándékának. Hallgasd meg ezt a tanítást és vedd el Te is Istentől, amit Neked szánt!
 
ÚJ! 2018.02.17. – A bennünk égő csipkebokor (Gönczi Zsolt) - Letöltés
Mózes és a csipkebokor… Sok üzenet szól erről a furcsa, de történelmet formáló találkozásról. Mózes nem is sejtette, hogy az égő csipkebokor valójában a saját szíve: az Istennel való találkozása által elkezdett benne is újra feléledni és aztán már ki sem hunyni soha többé ez a tűz. Isten tüze így vagy úgy, de végig kísérte Mózest és a népet – emlékeztetve őket arra, hogy az ÚR Maga is tűzben jelent meg neki és hívta el.
 
ÚJ! 2018.02.17. – Bizonyság gyógyulásról és annak tanulságai (Nagy Milán) - Letöltés
Ez a bizonyság most történt, sőt, történik és fantasztikus önmagában is ilyen csodáról hallani. Dicsőség érte Istennek! Milán azonban nem csak erről beszél, hanem a gyógyuláshoz vezető út tanulságairól is: arról, hogy nekünk is kell lépnünk hitben ahhoz, hogy gyógyulásunkat elvegyük az ÚRtól.
 
ÚJ! 2018.02.11. – Tesla az űrben…! (Gönczi Zsolt Pásztón elhangzott üzenete) - Letöltés
A Biblia tele van a hétköznapi életből vett példákkal, illetve az akkori történések áthallásaival, melyek segítségével szellemi igazságokat értetnek meg velünk a Biblia szereplői. A múlt hét egyik érdekes híre volt, hogy Elon Musk Tesla roadstere-e Nap körüli pályára állt. Ezt a tanítást ez a hír inspirálta. Ha tudni akarjátok, milyen üzenet sült ki ebből, hallgassátok meg. A Teslának pedig jó utat!
 
ÚJ! 2018.02.10. – Gyógyulás és szabadulás van Krisztusban (Csóka Ferenc) - Letöltés
Az Evangéliumok beszámolnak nekünk erről az Igazságról – ebben a tanításban fantasztikusan bátorító üzenetet kapunk erre nézve! Ez a tanítás megerősíti azokat a bizonyságokat, amelyeket az ÚR cselekszik manapság közöttünk, ugyanakkor figyelmeztetőleg is szól hozzánk, hogy mikre kell jobban oda figyelnünk. Egészségetekre!
 
ÚJ! 2018.02.10. – Bizonyságok - Letöltés
Az ÚR ma is gyógyít és szabadít! Íme, néhány, erről szóló friss bizonyság. Van még több is!
 
ÚJ! 2018.02.03. – Egy teljesen ÚJ szövetség részesei vagyunk (Nyeste Zsolt) - Letöltés
Az ember időnként már régen nála lévő dolgokra ébred rá, hogy ’Jé, mennyire igaz!’ - és ezek a ráébredések mindig friss erővel töltik fel. Ez a prédikációban egy ilyen átélés hatására született. Mindig jó hallani valakit, akiben ’veretes’ igazságok törnek felszínre megújult elemi erővel. Íme!
 
ÚJ! 2018.02.03. – A hit lépései egy új dimenziót nyitnak (Gönczi Zsolt) - Letöltés
Jézus körül forrt a levegő, nem kétséges. Ugyanakkor érdekes látni, hogy azok a hétköznapi emberek, akik Jézushoz ugyanannyira hétköznapi dolgaikkal közeledtek, de ebben a közeledésükben áttörték saját félelmeik, kicsinységük vagy vallási okból fennálló falaikat, vagy akár Jézus elutasítását is, nem csak azt kapták meg a Mestertől, ami miatt megkeresték Őt, hanem sokkal többet: egy új világot és új életet. Ha még nem a Tiéd ez az ÚJ, kapd meg Te is Tőle!
 
ÚJ! 2018.02.03. – A valódi eredendő bűn (Gönczi Zsolt) - Letöltés
Eredendő bűn… Nincs hívő, aki ne vágná rá azonnal, hogy Ádám és Éva tette ezt. Valójában a Biblia arról tesz bizonyságot, hogy az ember a legelső pillanattól kezdve alkalmas volt arra, hogy vétkezzen – és ez Ádám bűnétől függetlenül is igaz. Viszont Jézus konkrétan megjegyezi, hogy mi ’A’ bűn – az egyetlen, amely a legsúlyosabb. Ennek alapján eljutunk ebben a rövid tanításban ahhoz a kinyilatkoztatáshoz, hogy ’Nem az az igazi eredendő bűn, hogy Ádámék ettek a Jó és Rossz Tudásának Fájáról, hanem az, hogy most, amikor lehetséges, az emberek nem esznek az Élet Fájáról.’ Ámen. Egyetek róla, mert most teljesen nyitott az Út oda, illetve Hozzá.
 
2018.01.27 – Szellemi érzékszerveink – II.rész (Gönczi Zsolt) - Letöltés
A fizikai érzékszerveinkhez hasonlóan Isten ellátott bennünket szellemi érzékszervekkel is, amelyek segítségével érzékelni és eligazodni tudunk abban a szellemi környezetben, amely körbe vesz bennünket. Ebben a tanításban a két héttel korábbi üzenet folytatódik a szellemi érzékszerveink használatának fontosságáról.
 
2018.01.27 – Petra és Petrosz: ’újratöltve’ (Gönczi Zsolt) - Letöltés
Számos tanítást hallgathattunk a címben jelölt témában. Most ennek egy kicsit más vetületét és mélyebb értelmezését vesszük át röviden, amelyből Jézus és Péter beszélgetésének tartalmi előképét ismerhetjük meg.
 
2018.01.20 – A depresszióról őszintén és a tervezésről Isten Igéjének tükrében (Antal-Pap Judit) - Letöltés
Ebben a tanításban egyszerűen és őszintén hallhatunk a depresszióról, mint olyan népbetegségről, amely a hívőket sem kerüli ki. Eközben a napi feleadataink és felelőségünk, illetve az időbeosztásunkról is szó lesz Isten Igéjének tükrében – Judittól megszokott könnyed, szókimondó, de mégis lényegre tapintó módon.
 
2018.01.20 – Nyugtalanság, ami előre visz (Gönczi Zsolt) - Letöltés
A hívő ember része a békesség, azonban a Szent Szellemről tudjuk, hogy állandó keresésben, mozgásban van. Így a hívő életnek része kell legyen ez a ’nyugtalanság’ is, amely Isten irányába mozgat bennünket. Ez a rövid üzenet a ’gazdag ifjú’ néven ismert történet alapján mutat rá erre a lényeges kérdésre.
 
2018.01.13 – Mit jelent, hogy ’Őbenne lakozik az Istenség egész teljessége testileg’? (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2018.01.13 – Szellemi érzékszervek (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2018.01.06 – A II.Királyok 3. részének hét tanulsága (Perjesi István vendégszolgálata) - Letöltés
2017.12.23 – Keresztény közhelyek csúcsa: ’Isten szeret téged!’ (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.12.23 – „Emlékezzél tehát vissza, hogy honnan estél ki!” (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.12.16 – Mennyire fontos az alap, hogy miért is vagyunk keresztények! (Nyeste Zsolt) - Letöltés
2017.12.16 – Honnan indult és hová tart a növekedésünk? - (Csóka Ferenc) - Letöltés
2017.12.16 – Mit tehetünk, hogy az elhívásunkban maradjunk? - Letöltés
2017.12.09 – A kétszer megütött Kőszikla tanulsága (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.12.09 – A szenvedélyjel írt Kőtáblák (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.12.09 – Jónás a példa arra, hogy mindig van tovább (Vozár Krisztián) - Letöltés
2017.12.02 – Az ártatlanul kiontott vért nem lehet elfedezni! - (Kispál Zsolt) - Letöltés
2017.12.02 – Illés a példa arra, hogy a nem-történik-semmi időszakban bárki összeomolhat - (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.11.18 – Harcunk Góliáttal (Nyeste Zsolt) Letöltés
2017.11.18 – Istennek van célja az elhívásunkkal (Csóka Ferenc) Letöltés
2017.11.18 – A világban Istennel (Kispál Zsolt) Letöltés
2017.11.11 – ἀκολούθει μοι! – Ismét… /Hogyan ill. mivel lehet öt perc alatt haragra gerjeszteni az Urat?/ - (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.11.11 – Komplett Istentiszteleti felvétel bizonyságokkal, látásokkal, és Igehirdetéssel (Gönczi Zsolt: Elménk erősségei címmel) - Letöltés

2017.11.04 – ἀκολούθει μοι! /Avagy mi tartotta a Tizenkettőt üzemben?/ - (Gönczi Zsolt) Letöltés

2017.10.14 – 'Ószövetségi gyülekezet’ /khm…/ - (Gönczi Zsolt) - Letöltés

2017.10.07 – Többfrontos harc (Gönczi Zsolt) - Letöltés

2017.10.07 – Isten prófétai üzenete a gyülekezet számára (Antal-Pap Judit) - Letöltés

2017.10.07 – János III. levele (Gönczi Zsolt) - Letöltés

2017.09.30 – Mi az, ami semmiben sem vall kudarcot? (Gönczi Zsolt) - Letöltés

2017.09.23 – Szarka van a gyülekezetben (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.09.23 – Meghasonlott hívő nem állhat meg (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.09.16 – A hűség, evangélizáció és megtérés időszaka van! (Cselovszky Attila szolgálata) - Letöltés
2017.09.16 – Jézus és a vallás „kapcsolata” (Gönczi Zsolt) Letöltés
2017.09.09 – Szent Szellemtől inspirált bátorító üzenet (Antal-Pap Judit) - Letöltés
2017.09.02 – Szenvedély! (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.09.02 – Ifik szolgálata: Anna, Sámuel és Dávid példája (Vozár Krisztián) - Letöltés
2017.09.02 – Ifik szolgálata: Akkor vagyunk sikeresek, ha megtartjuk az Igét (Kiss Krisztina) - Letöltés
2017.09.02 – Ifik szolgálata: Honnan tudjuk, hogy Isten szeret bennünket? (Detrich Zakariás) - Letöltés
2017.08.26 – A szellemi szabásmintához való alakulás (Kispál Zsolt) - Letöltés
2017.08.26 – Kompromisszumok a keresztény életben? (Kispál Zsolt) - Letöltés
2017.08.26 – Jó Istenhez imádkozni! (Csóka Ferenc) - Letöltés
2017.08.19 – Ki a VALÓSÁG? (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.08.19 – Mit jelentett volna Eszter hallgatása? (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.08.12 – A két parázna nő vitájának nem nyilvánvaló tanulsága (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.08.12 – Nagyné Marika bizonysága - Letöltés
2017.08.12 – Jákób és Ézsau: két kiforratlan személy /v/iszonya (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.08.05 – Hogyan hozta létre Jézus Jairusban az áttörést? (Kispál Zsolt) - Letöltés
2017.08.05 – Az a minimum, hogy járunk gyülekezetbe (Nyeste Zsolt) - Letöltés
2017.08.05 – A szellemi gyökértelenség, mint korszellem (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.07.30 - "Helyreállásod gyorsan kisarjad” (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.07.15 - Meg lehet-e mondani a dolgok kifutását előre? (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.07.15 - Kállainé Irénke bizonysága - Letöltés
2017.07.15 - Hogyan lehet tele az edényünk olajjal, hogy bölcs szüzek lehessünk? (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.07.08 – Ahogy Simeon találkozott Jézussal, úgy nekünk is szükségünk van erre! (Csóka Ferenc) - Letöltés
2017.07.08 – Ma is ki lehet akadni Jézusra! (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.07.08 – Aki megrontja a testét, Isten templomát rontja meg (Kiss Csabáné Edit) - Letöltés
 
2017.07.01 – Hogyan hozható ismét működésbe a bennünk lévő hit? (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.07.01 – Isten-Királyságának gyakorlatias alapjai (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.06.24 – Hogyan van jelen a nikolaiták tanítása ma is az Egyházban? (Gönczi Zsolt) Letöltés
2017.06.24 – Tegyünk bátran bizonyságot, és ne vessük meg a kicsit sem! (Vozár Krisztián) - Letöltés
 
2017.06.24 – Milyen új alapon építhető fel egy alapot vesztett hívő (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.06.17 – Mindenre van erőnk (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.06.17 – A helyes identitásban lévő erő (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.05.13 – A Messiás visszajövetele: van-e közbenső, titkos eljövetel? - Letöltés
2017.06.10 – Öt szíverősítő (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.06.03 – Piszter Ervin: Mit jelent az Evangélium számunkra? - Letöltés
2017.05.27 – Az Egyház mennyeiek felé való szolgálata (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.05.27 – Júdás Iskariótes – a harag egy edénye (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.05.20 – A kegyelem megtart a hit határán is (Nyeste Zsolt) - Letöltés
2017.05.20 – A testről röviden (Csóka Ferenc) - Letöltés
2017.05.20 – Krisztus rajongóinak áldása (Csóka Ferenc) - Letöltés
2017.05.06 – A test gyakorlásának kevés hasznáról (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.05.06 – A megrövidített napok (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.04.29 – Hátramaradt dolgok egy megállapodott gyülekezet életében (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.04.29 – I.N.R.I. (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.04.29 – Bizonyság és bátorítás az imádkozás hasznáról (Nyeste Zsolt) - Letöltés
2017.04.22 – Élet és halál beszéde (Kispál Zsolt) - Letöltés
2017.04.22 – Éljünk az Isten-adta lehetőségekkel (Kis Csaba) - Letöltés
2017.04.22 – A megbocsájtás nem kérés, hanem parancs – akármilyen nehéz is (Kiss Ignác) - Letöltés
2017.04.14 – A helyi gyülekezet jelentősége a mai korszakban – 2. (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.04.14 – A „Három nap és három éjjel” problematikája húsvét peszách ünnepe kapcsán (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.04.14 – Bizonyság gyógyulásról, bátorítás (Kissné Edit) - Letöltés
2017.04.08 – A helyi gyülekezet jelentősége a mai korszakban – 1. (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.04.08 – A szövetség vágásának lényegi tartalma (Gönczi Zsolt) - Letöltés
2017.04.08 – Az eljövendő Városunk (Nyeste Zsolt) - Letöltés
2017.04.01 – Isten szeretet és mi is szeretjük Őt (Vozár Krisztián) - Letöltés
2017.04.01 – Hogyan maradhatunk meg Isten akaratában? (Kiss Krisztina) - Letöltés
2017.04.01 - Jézus jellem-tulajdonságainak kiegyensúlyozottsága (Gönczi Zsolt) - Letöltés
 
 

 

1%

 

adószámunk:

18294334-1-05

 

Köszönjük.

Névnap

2018. május 21. Hétfő
Konstantin

 
A Nap kel 04:09-kor,
nyugszik 19:25-kor.

Holnap
Júlia, Rita
napja lesz.

Facebook

Oldalainkat 6 vendég és 0 tag böngészi